A lazy sunny day…

Het is nog (steeds) donker als wij wakker worden, en het is binnen goed te voelen dat wij nog steeds geen airco hebben. Desondanks hebben wij de afgelopen nacht best wel goed kunnen slapen..

Als het eenmaal licht is nemen we een duik in de pool, het water is nog steeds 30 graden, een lekkere start van de dag. Daarna frissen we ons provisorisch eventjes op en zijn we er weer klaar voor 😉

We besluiten om te gaan kijken of we al ergens een ontbijtje kunnen scoren. Na zo’n 10 min rijden komen we al langs een Bob Evans die al weer open is, het is er megadruk dus rijden wij maar verder. Eventjes verderop komen wij een bij een kleine mall met o.a. een McDonalds en een SubWay. Ook bij de “Mac” is het reuze druk, bij de ‘drive-thru’ wordt zelfs gebruik gemaakt van verkeersregelaars om het verkeer in goede banen te leiden.  Bij de SubWay daarintegen is het vrij rustig, dus die gaat het dan maar worden.

We laten een foot-long samenstellen en met 2 koffie erbij zitten we even later smakelijk te genieten 😉

Na het ontbijtje ‘USA-style’ gaan we nog even naar de naastgelegen Publix, een van de weinigen die al open is. We halen hier wat kleine dingetjes die ze gelukkig nog in voorraad hebben, zoals de Lunchables. De fruitsalade is er niet in de soort die wij altijd graag hebben, maar de dame achter de toonbank is bereid om die wel eventjes helemaal vers voor ons te maken, wat een goede service 🙂

Op de terugweg maken we nog even een stop bij de Wawa alwaar een enorme rij wachtende auto’s staat. Gelukkig hoeven wij niet te tanken ( tank is nog helemaal vol ) maar willen even wat cashen uit de ATM.

Binnen horen we ook nog (voor het eerst voor ons) dat er in Florida de dagen na een hurricane geen alcohol verkocht mag worden. Dit om te voorkomen dat er ( ernstige ) ongelukken gebeuren tijdens het gebruik van kettingzagen en ander soortgelijk gereedschap tijdens de opruimingswerkzaamheden…

De ATM werkt gelukkig en hebben we voorlopig weer genoeg contanten op zak, je weet maar nooit. Als wij weer naar buiten lopen zien we dat er bij de naastgelegen Outback Steakhouse voorbereidingen worden getroffen om zsm open te gaan. Dat moeten we even onthouden voor vanavond.

Even later zijn we weer terug bij de villa en nestelen ons lekker onder de lanai en luisteren ondertussen naar een muziekje. Zo af en toe nemen we een dip in the pool om even af te koelen, want het is dik 35 graden…

Van al dat luieren krijgen we best lekkere trek, dus zijn blij dat we vanmorgen weer e.e.a. konden scoren 😉

Na de lunch liggen we in no-time weer in de pool, want het water is echt zo lekker van temperatuur…

Aan het einde van de middag frissen we ons lekker op om daarna te gaan eten bij Outback Steakhouse.

Daar aangekomen zien we dat ze inderdaad al open zijn en het is er dan ook flink druk. We krijgen een ‘pager’ mee zodat we buiten kunnen wachten, maar het is echter nog steeds zo warm buiten dat we besluiten om gewoon maar binnen te wachten, want het is namelijk heerlijk koel in het restaurant….

Na 20 min begint de pager te trillen, zoemen en knipperen dus dat betekend dat we aan tafel kunnen. Supersnel worden we naar een ‘booth’ gebracht en bestellen meteen een lekkere Strawberry Lemonade 🙂

Na het uitpluizen van de menukaart gaan we allebei voor de 9 oz. steak, Petra met fries en ik val voor de Mac ’n Cheese en natuurlijk nemen we er een gezonde salade bij 😉

Het smaakt echt waanzinnig lekker, zo goed hebben wij het bij Outback nog nooit meegemaakt. Wij hebben dan ook ‘no room voor dessert’, maar een flinke mok koffie na gaat er toch nog wel in…

Voldaan rijden wij weer naar huis en als we binnenstappen komt de warmte ons nog extra tegemoet. De rest van de avond zitten we bij kaarslicht buiten onder de lanai , onder het genot van een frisje uit de koelbox, lekker te babbelen over vanalles en nog wat meer..

 

Groetjes,

Pieter & Petra

 

Geplaatst in Geen categorie
9 reacties op “A lazy sunny day…
 1. Renee schreef:

  Gelukkig wordt langzaamaan het gewone leven weer opgepakt en steeds meer lijkt het op vakantie vieren. Nu de stroom nog even herstellen, zodat de airco weer op volle toeren kan draaien.

 2. Hannie schreef:

  Lekker dagje!

 3. yvonne schreef:

  Zo,even bij gelezen.Ondanks de orkaan een fijne vakantie. Lekker rustig tempo en genieten maar. Fijn dat de verhuurders van de villa zo goed voor jullie gezorgd hebben. Kan me voorstellen dat het heel angstig is.Geniet nog van jullie vakantie.

 4. charlotte schreef:

  Fijn om te horen dat de winkels weer langzaam aan open gaan en dat jullie ondanks alles toch nog kunnen genieten!

 5. Hans schreef:

  Naar de Outback! Dat we dat nog mee mochten maken 🙂

 6. Lavie74 schreef:

  Wat ziet het er weer heerlijk uit. Prachtig uitzicht vanuit het zwembad. Mooi hoor. T is toch wat, doen jullie eens wat anders dan de hele vakantie vanuit Orlando alles ontdekken, krijgen jullie Irma op visite. Maar het gaat jullie goed zo te zien ?

 7. Erik schreef:

  Ziet er allemaal weer goed en zonniger uit!…algehele drooglegging…bijzonder…ik weet dat ze het tijdens de verkiezingen doen op Aruba. Maar na een hurricane ?….leuk om te weten! Have fun !

 8. Sjon en Bianca schreef:

  Langzaam wordt de vakantie weer vakantie. Ondanks de warmte en het ontbreken van stroom hebben jullie lekker van de pool kunnen genieten ?

 9. Natalie schreef:

  Fijn dat er weer wat winkels en restaurants open zijn..langzaamaan komt alles weer op gang. Desondanks genieten jullie toch wel. Wel warm zeg! Jeetje..gelukkig is er een verkoelende pool ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Meest recente berichten