Waiting for the rain…

De weersvoorspelling is voor vandaag niet zo best dus besluiten wij om wat ‘binnenactiviteiten’ te gaan doen. Na onze morning swim en breakfast doen we eerst nog een ‘bakkie’ en daarna gaan we snel op pad. Ons eerste doel is Themepark Connection.

Onlangs zijn ze verhuisd naar een andere locatie en ik moet zeggen dat ze daar nu we wel een stuk beter zitten. De buurt waar ze eerst zaten was nou niet echt bepaald een plek maar je je veilig voelde. Ook binnen ziet alles er nu veel beter uit, maar het blijft een feit dat de spullen die ze hier hebben voor 98% uit ‘scratch & dent’ bestaat. De beelden die wel mooi zijn zijn evengoed duur…

18-04 MICKEYMINI

18-04 TPC-1

18-04 TPC-2

18-04 TPC-3

We vinden derhalve niets van ons gading en stappen weer in de auto. Ons volgende doel is de Altamonte Mall , welke is gelegen in Altamonte Springs. We doen daar een ronde langs de winkels en laat me ook nog verleiden met een stoelmassage, echt heerlijk !!!

18-04 MALL-1

18-04 MALL-2

18-04 MALL-3

Van al dat slenteren krijgen we best wel trek dus snel naar de food court voor een overheerlijke Orange & Bourbon Chicken…

18-04 MALL-4

Als we weer buiten komen is het nog steeds droog dus ik besluit om eens een kijkje te gaan nemen bij de Black Bear Wilderness Area in Sanford. Als we daar aankomen blijkt dat ik vanmorgen de website van dit naturepark niet helemaal goed gelezen heb, want het is tijdelijk gesloten voor onderhoud. Jammer maar helaas, zulke dingen gebeuren nu eenmaal…

In ieder geval ga ik hier zeker nog een keer een wandeling maken, want als ik de foto’s op Google bekijk is het er echt prachtig.

Via een toeristische route rijden we richting de Hwy 417-Toll en moeten onderweg zowaar stoppen voor een echt ‘boemeltje’….

18-04 BOEMEL

Onderweg zien we de lucht flink betrekken en op een gegeven barst de bui los en komen zelfs stil te staan op de highway…

18-04 DARK-1

18-04 DARK-2

18-04 DARK-3

Door het slechte weer lopen we een flinke vertraging op, en als we eenmaal thuis zijn besluiten we om de deur niet meer uit te gaan om ergens te gaan eten. Petra maakt wat klaar in de keuken en het smaakt prima, ik heb zelfs nog “room for a dessert”  :-)

18-04 COOKING
18-04 DINNER

18-04 DESSERT

Op een gegeven moment zie ik dat de lucht alsnog mooi gaat kleuren dus spring snel in de auto voor een leuke fotospot…

18-04 TUSCANGATE

Vervolgesn rij ik naar de clubhouse en vanaf het terras heb ik een mooi zicht op de zonsondergang boven Tuscan Ridge…

18-04 SKY-1

18-04 SKY-2

18-04 SKY-4

Weer terug in de villa val ik met mn neus in de boter, op tv is een benefiet-optreden van Florida Georgia Line, helemaal top !!

18-04 BAND-2

18-04 BAND-1

Na het concert kijkt Petra nog even een paar series en ondertussen werk ik aan deze blog, echt een heerlijk relaxte avond….

 

” ..all pictures of today were made with my iPhone 5-S.. “

Geplaatst in Geen categorie
14 reacties op “Waiting for the rain…
 1. Sandra zegt:

  Lekker relaxt dagje! En voor ons is het nu duidelijk wij gaan niet naar Themepark Connection. Slaap lekker voor nu en fijne pasen, helaas is jullie laatste week al weer begonnen, geniet dus nog maar extra!

 2. Renee zegt:

  Lekker relaxte dag inderdaad.
  Zo die donkere lucht, nou daar kwam zeker heel veel narigheid uit!
  En al weer een dag voor bij, met mooie foto’s! Have fun!

 3. Cindy zegt:

  Wat een lekker relaxte dag! En jammer dat dat park gesloten was, ziet er wel goed uit zo op de foto’s. En die luchten, pfff…
  En lekker, kokos yoghurt :-)

 4. Sjon, Bianca en Romy zegt:

  Ondanks de dreiging en uiteindelijk de regen een heerlijke dag. En dat park in Sanford, weet je ook tot wanneer deze gesloten is?

 5. Arianne zegt:

  Jammer dat jullie relatief veel regen hebben. Maar jullie vermaken je zo en zo prima. Regen of geen regen!

 6. saskia zegt:

  Mooie foto’s weer Pieter!! Helaas hebben wij deze ervaring ook gehad met Outback en komen er eigenlijk niet meer….we gaan liever naar Manny’s of Texas Roadhouse.

 7. Yvonne zegt:

  Ik lees al een tijdje jullie blogs mee. Word nu wel eens tijd om te reageren. Ik geniet van jullie verhalen en foto’s. 2 mei mogen we zelf voor het eerst naar Orlando. Hebben veel tips van de blogs gehaald.
  Wat kunnen er donkere luchten voorkomen zeg daar. En dan daarna zo’n spectaculaire zonsondergang.En al jullie foto’s van dat smikkelen en smullen in de diverse restaurants. Denk dat ik hier thuis de weegschaal maar alvast weg gooi. Genieten jullie nog even daar. Dan gaan wij ons verder voorbereiden op de reis. Kijken of het voor ons ook een verslaving word :-)

 8. Ik wil ook zo’n Mickey auto! 😉 Erg leuk om het blog te lezen, en om tips op te doen voor onze eigen vakantie.

 9. Mooie luchten….van donkere regenwolken tot super mooie zonsondergangen. Altijd een favoriete foto mogelijk van mij ! Wat maakt die 5S toch mooie foto’s. Wist niet dat Themepark Connection was verhuis. Ik heb er verleden jaar veel onbeschadigde beeldjes gekocht voor tussen de $5 en $15. Erg leuke maar rommelige zaak.

 10. Heleen zegt:

  Die boemel is de nieuwe sun nog wat rail. Oei die lucht ziet er uit alsof de wereld vergaat. Heerlijke dag….

 11. Rick & Mandy zegt:

  Balen van de regen, de altamonte mall is dan ook erg leuk. Slim om zelf te koken !!
  Wat een gave grillige lucht en mooie ondergang foto’s !!

  Rick & Mandy

 12. Ronald zegt:

  Waar zijn de foto’s van de stoelmassage ?

  Gr. Ronald

 13. Teleton zegt:

  Jullie gaan weer ouderwetsch hoor. Regen en wind kan jelui niet deren, gelukkig trekken jullie je nergens wat van aan….gewoon blijven genieten. Fijne Peesdees daar in de Tuscan Hills.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>