A very wet afternoon…

Na ons ‘ochtendritueel’ doen we lekker relaxed, Petra draait een wasje en onderwijl zet ik de nieuwe editie van de blog online.

Aan het begin van de middag rijden we via de 417-Toll en de South Orange Blossom Trail naar de Florida Mall. Wij hebben deze route vorige week vh eerst geprobeerd en het rijdt prima door. En het is leuk om na jaren eens een andere route te nemen.

15-04 TOLL-2

Als we eenmaal bij Macy’s geparkeerd staan zien we op de boordcomputer van de auto dat de buitentemperatuur inmiddels is opgelopen naar 34 graden. En ja, jullie zien het goed, onze Traverse begint inmiddels van binnen een beetje stoffig te worden 😉

15-04 RADIO

Via de Macy’s lopen wij de heerlijk koele Florida Mall binnen, en gaan eerst even naar Apple & BOSE om weer even te kijken..

15-04 APPLE-BOSE

Petra twijfelt nog steeds aan de iPad Air-cover die ze wil hebben en als we even later bij BOSE binnen gaan blijkt de headphone die ik wil even niet op voorraad te zijn. We hebben er inmiddels best wel trek van gekregen, dus gaan we maar op de foodcourt bij de FiveGuys een hamburger eten. We hebben al snel een tafeltje en tijdens het wachten werk ik via mn MiFi even mn Facebook bij.

15-04 MIFI

15-04 FIVEGUYS

15-04 FOODCOURT

Na de lunch besluiten we om nog even naar The Loop te rijden, maar als we dan buiten komen zien we dat het ontiegelijk hoost. We wachten een tijdje maar het gaat steeds harder regenen. Ik besluit om even bij Old Navy een paraplu te kopen zodat ik in ieder geval droog bij de auto kan komen om Petra op te halen. En zo gezegd zo gedaan, en komen wij beide droog over en in de auto besluiten wij om maar richting huis te rijden. Inmiddels is het ook stevig gaan onweren en we horen echt hele zware klappen…

15-04 HOOSBUI-1

Als we over de South Orange Blossom Trail rijden blijkt die echt helemaal blank te staan, alleen de linker baan is nog enigszins normaal te berijden alhoewel die ook blank staat. Op dit soort momenten ben ik toch wel blij dat mn SUV hoog op de wielen staat…

15-04 HOOSBUI-2

15-04 HOOSBUI-3

Als we bijna weer bij de 417-Toll zijn barst het noodweer wederom los en kunnen slechts stapvoets rijden want het zicht is nihil. Ook het eerste stuk tolweg gaat stapvoets maar weldra wordt het minder en kunnen we weer met 60Mph over het natte asfalt zoeven…

Op het punt waar de 417-Tool overgaat in de I-4 loopt het verkeer wederom vast en zo te zien is er verderop een ongeluk gebeurd. Ook zien we aan de linkerkant dat er in Celebration brand is. Omdat het verkeer vast staat besluit ik om de afslag Celebration te nemen en dan binnendoor verder te rijden naar Davenport. Ik neem dus de afslag en de weg blijkt in de richting van de brand te gaan en op een gegeven moment moeten wij keren omdat de weg afgezet is. De brand is denk ik ontstaan door bliksemslag…

15-04 FIRE

De enige mogelijkheid is weer om de I-4 op te rijden en zowaar begint alles net weer een beetje te rijden. Het duurt niet lang of we rijden met een gangetje van 65Mph en besluiten om nog even naar Posner Park Mall te gaan, die ligt toch bij de afslag die we moeten hebben. We gaan eerst even naar de SuperTarget voor een voorraadje M&M’s en dan door naar BestBuy waar Petra zowaar slaagt voor een cover voor haar iPad. Ik scoor daar een goedkope in-ear set voor gebruik op mn werk, altijd handig…

15-04 TARGET

We zetten koers naar onze villa op Tuscan Ridge en als we thuis zijn gaan we met een ‘bakkie’ op de bank. Op de iPad van Petra staan een aantal weather-alerts en ook de brand in Celebration is ‘breaking-news’ en het live-weerbericht op tv zegt ook genoeg…

15-04 IPAD

15-04 WEATHER

Aan het begin van de avond rijden wij naar Outback Steakhouse en als wij daar arriveren is het echt megadruk en staan buiten al vele mensen te wachten. Volgens de storegreeter is de wachttijd minimaal 45 min en dat gaan we niet doen. Na kort overleg besluiten we naar Texas Roadhouse te rijden en als we daar aankomen zien we ook al mensen buiten wachten. Er wordt hier aangegeven dat de wachttijd iets van 30 min bedraagt dus nemen we met een buzzer gezellig buiten op een bankje plaats…

15-04 BUZZZ

Na een dik halfuur begint onze buzzer vrolijk te knipperen, piepen en trillen dus kunnen we nu eindelijk lekker gaan ‘smikkelen’ 😉

15-04 MENU

15-04 DINNER-1

15-04 DINNER-2

15-04 DINNER-3

15-04 DINNER-4

Na afloop rijden we voldaan naar huis en gaan lekker onderuit voor de buis, zo’n rustige dag is toch best wel vermoeiend 😉

Langs deze weg willen wij iedereen bedanken voor de reacties tot nu toe, als bonus een foto vd spullen die we gekocht hebben…

15-04 SHOPSPUL

Geplaatst in Geen categorie
20 reacties op “A very wet afternoon…
 1. kim zegt:

  Lekker ochtendje en nat middagje maar well spend… en ff lekker eten is nooit verkeerd.

 2. Karen zegt:

  Jammer van de regen maar jullie hebben er toch het beste van gemaakt met 3 favo malls op een rij… Ik wil wel ruilen!!

 3. Arianne zegt:

  Echt orlando weertje zovte zien. Maar als je dan toch aan het shoppen bent. Bekende kleuren m&m de paas versie hier bijna op nog 1 zak te gaan :-) have fun!

 4. Esther zegt:

  Ik geniet elke dag van jullie blog! Wat zijn jullie lekker aan het genieten zeg! Ik kom echt helemaal in de stemming, maar helaas is het voor ons nog drie maanden wachten voordat we ‘mogen’. Extra meegenieten met jullie dus;)

  Ik heb een vraagje over jullie mifi: wij hebben er vorig jaar ook een aangeschaft om in Amerika altijd online te kunnen zijn, maar konden nergens een kaart kopen die daar geschikt voor was. Mag ik vragen hoe jullie dat voor elkaar gekregen hebben?

  Groetjes en geniet!
  Esther

 5. Ina Snoeij zegt:

  Zo, wat een noodweer ! Maar weer een leuke shop dag achter de rug.
  Vandaag hopelijk wat meer zon.

 6. Ronald zegt:

  Leuk fikkie, het zal je huis maar zijn.
  Leuke aankopen gedaan.

  Gr. Ronald

 7. Renee zegt:

  Lekker dagje hoor! En jeetje wat komt er altijd een hoop water in een korte naar beneden in Florida he, er lag niet zo’n klein beetje op straat! Maar het is ook altijd weer snel over over het algemeen. Weer even lekker shoppen en uit eten , wat wil een mens nog meer? De dagen gaan wel snel he? Nou genieten nog maar weer!

 8. Renate zegt:

  Wat een noodweer kan het daar toch zijn. Mooie foto’s daarvan.
  Krijg meteen heimwee met al die foto’s van heerlijke etentjes!

 9. Jeroen zegt:

  SMIKKELEN! :-)

 10. Gerrit & Joke zegt:

  Een mooie Natte maar wel geslaagde Dag

 11. Natalie Verzijl zegt:

  Zo wat kan er in een dag veel regen vallen zeg! Dat was echt een pittige bui.
  Wel weer wat leuke spulletjes gescoord.. en ach je bent op vakantie zo’n regenbui in Florida ben je zo weer vergeten. Wacht weer geduldig op het volgende verslag :-)

 12. Cindy zegt:

  Whoooo wat een regen! En zonde van die brand, Celebration is zo mooi :-(
  Gelukkig voor jullie wel een geslaagde dag al met al. Florida Mall vind ik zo heerlijk om te shoppen (en te eten hihi)

 13. Lizz zegt:

  Heerlijk vroeg begin van onze 1ste volle dag hier Florida, lees graag jullie blog om te kijken en te lezen wat voor leuke dingen jullie allemaal ondernemen om zo ideeën op te doen voor onszelf.
  De foto’s van jullie zijn ook altijd prachtig.
  Vandaag eerst maar eens een beetje aklimatiseren, wennen aan het tijdsverschil en het weer al geeft hij niet heel mooi weer op…maar ach vermaken zullen we ons evengoed wel.
  Zie nu net op het nieuws over de brand op de foto in celebration, blikseminslag .
  Fijne vakantie verder Pieter en Petra ik blijf jullie volgen…

 14. Rick & Mandy zegt:

  Ja wat een dagje huh, gelukkig was het in de ochtend en later middag droog…
  Maar wat een water kwam er naar beneden pffff..

 15. José zegt:

  Hadden jullie niet beter met de waterfiets naar de Florida Mall kunnen gaan?

 16. Sjon, Bianca en Romy zegt:

  Dat is echt een Floridiaans buitje…. Tjonge wat een water op de wegen.

  Enne een dagje rustig aan doen is zeker vermoeiend!

 17. silvia zegt:

  Eindelijk de tijd genomen de link aan te klikken….en ik zit meteen met jullie in Florida. Jammer altijd van de regen, maar ach…dat is een goed excuus om lekker te eten en nog wat te shoppen….

 18. Heleen zegt:

  Ha de CC heeft ff weer gerookt maar daarvoor ga je ook naar Orlando. Doodeng zo’n onweersbui, niets voor mij. Mooie foto’s van het weer dat wel. Lekker daggie goed besteed.

 19. jan en judy zegt:

  Zeker wel even lekker zo;n buitje beetje opfrissen is ook wel lekker toch!!!
  Jeetje wat erg van die brand in Celebration,hoop dat de schade een beetje beperkt is gebleven,het is daar zo mooi.
  Nou het shoppen lukt jullie ook aardig weer leuk geslaagd dus zou zo denken alle aankopen zijn gedaan NU KAN DE VAKANTIE BEGINNEN, geniet lekker verder en wij genieten lekker mee zeker van de prachtige foto’s bedankt Pieter en Petra en tot morgen,liefs vanuit Bolsward

 20. Marilin zegt:

  Twee heerlijke dagen hebben jullie achter de rug, gisteren naar het geweldige park Epcot (een favoriet van ons).
  En vandaag heerlijk wezen shoppen in de Florida Mall, jammer dat weer even tegen zat.
  Jullie genieten!
  Heb je trouwens geen gratis wifi meer in Florida Mall omdat jullie je eigen Mifi gebruikten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>