Acting fast….

De voorbereidingen voor deze trip zijn al gestart een paar weken voordat wij vertrokken voor onze trip die wij in September/Oktober 2013 hebben gemaakt.  Reden hiervoor was dat wij op dat moment al het vermoeden hadden dat er weer e.e.a. ging veranderen in de regels van ons United Airlines frequent flyer programma. M.a.w. dat er voor het (bijna)gratis vliegen op miles dus meer miles benodigd zouden zijn. Dus wij als een speer op miles tickets geboekt voor de heenroute Amsterdam > Houston > Tampa en terug Tampa > Houston > Amsterdam.

De volgende stap was het zoeken van een geschikte accommodatie. Wij komen al snel tot de conclusie dat het dan Springbreak is en dat alle villas die wij op ons lijstje hebben staan, of al verhuurd danwel extreem duur (prijzen van $3400 – $4400) geprijsd zijn. Via de website van LastminuteVillas doen wij een price quote en in no-time verschijnen er aanbiedingen van diverse eigenaren in onze mailbox. Ook hier zitten evengoed hele dure quotes bij maar ook een aantal die in ons budget passen. Zoals ook van Steve & Sue van Exclusive Villas of Orlando , gelegen op Tuscan Ridge in Davenport. Na wat  heen- en weer mailberichten komen we qua pricing nader tot elkaar en sluiten we een mooie deal.

GATEBORD

VILLATUSCANRIDGE

Het belangrijkste voor onze komende trip van April 2014 was nu geregeld dus konden we September vorig jaar met een gerust hart afreizen naar Florida om daar heerlijk te gaan genieten.  Klik hier voor het reisverslag van onze trip van September/Oktober 2013.

Dankzij de in Florida opgedane “Vitamine Z” komen wij de winter goed door en in de 2e helft van Februari begint het Florida-gevoel toch wel weer flink te kriebelen. Samen met Rick & Mandy bekijken wij de mogelijkheid om lekker al een aantal dagen eerder te vertrekken en zowaar blijkt er (genoeg) plaats te zijn op de vlucht die wij op het oog hebben. Deze wijziging heeft wel gevolgen voor ons vluchtschema en dus vliegen wij nu heen Amsterdam > Houston > Orlando en terug vanaf Tampa > Washington > Amsterdam.

United777

Helaas is de door ons reeds geboekte villa niet eerder beschikbaar en zullen wij dus de eerste 5 nachten logeren bij Rick & Mandy.

De auto is wederom geboekt bij National, gebruik makend van onze National Emerald Member benefits met de slogan : “… Choose whatever rental car you’d like from the Aisle and only pay the reserved Midsize rate… “.  Kortom, we hebben geboekt type MidSize , Toyota Corolla (of gelijkwaardig), en het zal mij benieuwen wat voor moois wij op de Emerald Club Aisle zullen aantreffen :-)

2014-Toyota-Corolla-2

EMERALDEILAND

Gedurende de wintermaanden hebben we weer een aantal leuke activiteiten gekocht op de sites van Groupon, TravelZoo en LivingSocialOok kunnen wij nog gebruik maken van onze annual-passes van SeaWorld/Bush Gardens en ook onze annual-passes van Disney World zijn nog geldig en zullen wij dus weer regelmatig op bezoek gaan bij Mickey, Minnie en hun vrienden :-)

ins_fanstory_032013

to be continued….


Geplaatst in Geen categorie
6 reacties op “Acting fast….
 1. Ronald zegt:

  Het begin is er weer. We gaan zeker meelezen en zijn zeker benieuwd in wat voor auto jullie wegrijden uit de garage.

  Gr. Ronald

 2. Renee zegt:

  Ik ben van de partij hoor!

 3. twan zegt:

  hoi Peter en Petra
  heel veel plezier. het enthousiasme spat er altijd af bij jullie en betekend voor ons weer voorpret. wij tellen nog 100 dagen af
  groeten jesse, christel en twan

 4. Leuk, we gaan jullie weer volgen. Veel plezier!!

  Groeten
  Anthonie

 5. Jeroen zegt:

  Goede reis en alvast de groeten aan Rick & Mandy. Enjoy!

 6. annette zegt:

  Ga jullie weer volgen.
  Veel plezier!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>